De wereld bestaat nog 3 jaar (dit is wetenschappelijk, zie ook “the time”, Wallstreet Journal, NewYork Times)

als je wilt eerst een filmpje
 
Wel ik neem altijd de kortste periode, ik ga verder op drie jaar, tegen dan moet ik mijn merkaba kunnen activeren en het anderen kunnen leren, wat dit is, kom ik later nog wel eens op terug. Ik weet dat het menselijk bewustzijn zeer krachtig is, tegen dan zullen we weten wat ons te doen staat, dus heb geen bang, voorwat je hier gaat lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik houd het dan nog extra kort, kort en krachtig. Wat ik vertel wordt natuurlijk zoveel mogelijk geheim gehouden, vandaar dat ik me geroepen voel om het weer mee rond te spreiden.


 
De KEERZIJDE: Waarom nog maar 3 jaar (eigenlijk tussen 3 tot max 50jaar, maar als het nog langer was, zou ik het nog niet aanvaardbaar vinden). Ik bespreek hier slecht maar 4 à 5 problemen, als slecht 1 van deze senario’s uitkomt zou het leven op deze planeet op den duur sterven!!!! En momenteel staan ze allemaal op het punt om uit te komen, vandaar mijn blogje. Want als slechts 1 systeem het begeeft, volgt de rest uiteindelijk ook. Dit wil dus zeggen dat er geen menselijk leven meer zal zijn, we komen al van de 30 miljoen verschillende levensvormen en in een paar jaar waren er dat nog ongeveer 15 miljoen, hoe weinig het er nu zijn, moet ik nog geen eens meer weten.
 

 1. Stervende oceanen: we kunnen niet leven zonder onze oceanen, de Middelandse Zee is al voor 95% dood. In de richting van New York beweegt zich ook een laag menselijk afval, door het maar te blijven dumpen in de zee, waardoor zich het Rode Getij vorm t(vooral rond Japan waar veel vuil is) , het is een alg dat alles doodt wat daaronder leeft, het dood echt alles. Zeggen dat we de zee niet nodig hebben ( als deze basis van voedselketen het plankton verdwijnt, wij ook hoor) het zou in feite overeen komen met zeggen, dat je je hart niet nodig hebt om te leven, zo belangrijk is de zee en alles wat er in zit als voedselketen voor alles op deze planeet. Voor onze planeet is dit zoals wij kanker of een ander gevreesde ziekte zouden hebben!!!! ps: New York City heeft twee pijpen die 32 km in de zee steken en er menselijke fecaliën in de oceaan dumpen, die nu recht op hun afkomt)
 2. De ozon (= een dun kwetsbaar laagje): Ten eerste wil ik zeggen dat dit gat ook is bekomen door atoombommen, maar shhhhhht, kende da (en het is wel 500 keer zo veel grote rdan men verwacht had, ga ik op het einde ook nog over in) dus het is er niet alleen gekomen door de cfk’s van spuitbussen zoals men altijd al dacht, ze dachten dat ze opstegen maar ze zijn eigenlijk zwaarder dan lucht, de regering: zij wilden of willen gewoon dat alles eraan gaan, maar dat is niet belangrijk, ons werd gezegd dat het door de cfk’s komt die we spoten, en zijn we daarmee gestopt, nu uiteindelijk maakt dat geen reet meer uit, want eerst kruipen die cfk’s de grond in en pas na jaren (tussen de 10 à 15) steigen zij pas op, en dat is wat nu aan het gebeuren is, hoe we ze ook niet meer gebruiken de lege bussen die op aarde liggen, steigen nu op en vermoorden langzaam de ozon tot deze binnen 3 jaar (ik ga altijd hard) er niks meer vanover schiet, dan kun je zelf niet meer buiten komen zonder een ruimtepak en alle dieren worden blind. We zijn gewoon onze planeet aant verminken en we doen alsof er niets aan de hand is, nog een paar jaar, let maar op. Onze ozon ziet er gewoonweg uit als geiten kaas!!!!!!!  (er is niet alleen sprake van een gat in het zuiden maar ook in het noorden)
  kort: cfk’s: regageren op ozon, wanneer de chloor zich  verbindt met de ozon, de ozonmolecule losbreekt en aldus zuurstof en chloormonoxide vormt. Chloormonoxide is een destructief ingredieënt dat 500 x groter dan verwacht was, daarmee de sterfgevallen van kanker ook X21%)
  – In Zuid Chili begint het al en de ozongaten verplaatsen zich!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en wij maar lomp doorwerken, want het moet, daarmee dat we niks mogen weten, stel dat iedereen er zijn voeten aan veegt, aan het werk, dan slaat pas alles tilt, dat kunnen ze ons toch niet aan doen, hoe lief en attent seg, pffff.
  – de atoombommen die ze maar in grond blijven ontploffen, werken nog 30dagen na, als een pingpongbal, en hebben al zeeën doen verzakken en pffff zovoort.(zo’n 23 voet, dit had Trombley voorspeld en toch nog gaan ze lekker door, want als Rusland of japan het doet, moet de usa natuurlijk toch mee kunnen spelen, en ze praten alles goed, en wij geloven dat, das pas zot)
 3. De broekkasijstijd: Ze benaderden President Bush hiermee, zeker 700 milieugroepen (eenstemmig en eesgezind) en Bush kendende die lacht elk probleem weg, geld telt, het broekas effect is namelijk het grootste probleem dat wij kennen. Als hier niet snel naar wordt gekeken zal het de planeet vernietigen. ( Er is een plek waar het 86 graden Fahrenheit is (boven australië), een plek in de oceaan van Australië, en het water verpreid zich, raar maar als dit gebeurt zal de planeet koud worden), dan spreken we van een ijstijd, heeft ook te maken met de bomen die ze blijven kappen, zij geven namelijk kooldioxide vrij als deze gekapt, verbrand of gewoon afsterven. Wanneer de planeet een bepaalde hoeveelheid koolmonoxide bevat, geeft dat de aanzet tot het begin van een ijstijd. Maar dit is nog een ander onderwerp!!!!
 4. De Haarp: Is een wapen van de overheid dat veel krachtiger is dan Atoombommen, en je weet dat atoombommen ook massa’s cfk’s produceerden, ze zeiden dat deze lichter dan lucht waren, maar ze zijn ‘ keer zwaarder dan lucht, ze stijgen niet, ze zakken. En dit door Atoombommen bovengronds te laten ontploffen, hier hoor je natuurlijk niets van. Nu we waren bezig over de Haarp= High-Frequency Active Auroral Research Project. Ze zijn hiermee van plan 1,7 gigawatt (miljardwatt) gestraalde kracht de ionensfeer in te sturen en de bovenste atmosfeer letterlijk aan de kook te brengen, om deze dan weer door te sturen (werkt als spiegel) naar elke plaats op de planeet. Het zal de hele aardbol manipuleren, ecosystemen beschadigen en vernietigen, elektronische communicatie onmogelijk maken en onze stemmingen en mentale staat veranderen. (Zie angels don’t play op google video of youtube: heel lang, onduidelijk maar waar)
  De haarp is het gevaarlijkst van allemaal en als ze hem er eenmaal doorkrijgen om hem te laten ontploffen, als het is, want volgens mij kunnen tegen dan al 1 van onze natuurlijke systemen het hebben begeven, maar als ze het erdoor krijgen, en dat doen ze toch, gaat deze stuitering nog 30 jaar door, als een pingpongbal. We zijn eigenlijk nog maar een paar kernexposies verwijderd en toch heeft china en de vs er onlangs weer 1 op geblazen, ze hebben er wel altijd een mooie uitleg voor, die het goedpraat!!!!!!! (en dan nog te zwijgen van al die geheime atoombommen zoals in Mooréa, Tahiti enz…)
 5. Aids: (Zie video: Strecker-memorandum) Was een poging van de verenigde Naties om het milieuprobleem op te lossen, het grootste milieuprobleem is de wereldbevolking die omstreeks 2010-2012 verdubbeld zou zijn, daarmee dat in China slechts 1 kind mag geboren worden, maar ja, omdat we het nauwlijks kunnen uithouden met 6 miljard mensen, stel je voor hoe het zou zijn met 11 tot 12 miljard. Dus wat zou jij doen als jij de Verenigde Naties was geweest: dus zij wilden de bevolking uitroeien en brachten daarom het aidsvirus (komt dus eigelijk van een virus van een schaap gemixt met dat van een koe, zie de video) en ze brachten het eerst onder de Zwarten en Homosexuelen, daarna brachten ze het ook toe in het Hypatitis B spuitje dat toen overal toegediend moest worden. En ze houden zich nog bezig met andere ziekten ook. De regering beschikt trouwens over de geneeswijze. Voor aids zijn er 9000 tot de vierde macht oftewel 6.561.000.000.000.000 totaal verschillende soorten, gigantisch niet!!!!! Er word nu ook in het geheim gewerkt aan een virus dat zich nu door het water en door de lucht word overgedragen, ben je dus zeker dat je veilig bent, maar onthoud, je bent meer dan je denkt.

 We zijn als mensen op een zinkend schip als we geen multidimensionale wezens waren, wat je natuurlijk niet begrijpt, waren we al lang verloren.


De weg naar handelen is zijn

 

Ik geloof dat we samen de wereld van elke ziekte kunnen genezen, als we onze ogen maar open doen, alles en niet 1, waar denkt men toch beter voor te zijn, jullie met jullie ooglappen op, jullie doen de aarde pijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_chapter1.html

Een andere kant van het verhaal: is dat bij elke planeet in het universum tornado’s, stormen, broeikaseffect te vinden zijn en allerlei andere fenonemen, niet dat daar auto’s zijn enzovoort om dit voort te brengen, 


Watch David Wilcock –New presentation by David Wilcock from the Project Camelot Awake and Aware Expo September 20th, 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=W98AVxQczZk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


♥ BLOG BLOG BLOG ♥

my blogs

januari 2009
M D W D V Z Z
« Dec   Mei »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 104 andere volgers

%d bloggers liken dit: